| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

která to neznáme......no jsem na Rd sedmým rokem....chápu,že nemám tolik komunikace s dospělými. mnohem více komunikuji s dětmi.s manželem se známe a kolikrát není třeba dokončit větu.....určitě se mé vyjadřovací schopnosti zhoršily.ne vždy se vyjádřím úplně přesně,ale má někdo právo se mi posmívat? kord ženská,která byla také na mateřské a jistě to zná. snažím si to nebrat,ale aspoň sem se vypíšu. nemyslím si,že bych byla nějak hloupá.jen mi zkrátka chybí ten trénink a sebekriticky přiznávám,že občas se nevyjádřím přesně a pro nápravu je třeba podat vysvětlení situace. ovšem kolikrát se mi ani nechce něco vysvětlovat člověku,který dokáže druhého odsoudit když nezná celé pozadí. také na to není moc prostoru. chybí mi trochu pochopení.nikdo nejsme dokonalí.
k oné situaci. měli jsme dnes třídní schůzky. ptala jsem se p. uč. vytrženo z kontextu......a co tělocvik? s úsměvem.....ona samozřejmě nevěděla co by s ním jako mělo být (kdyby byl problém hned by věděla na co se ptám),čili mi bylo jasné že v poho......dotyčnou to rozesmálo....já chápu ,že jí to přijde hloupé,když její synek nemá problém s kotrmelcem a vůbec pohybem. nedovede se vcítit do naší situace,kdy dcerka není zrovna atlet a kolikrát mi udělá scénku, když se jí nedaří chytit míč apod. při představě jak se jí děti smějí....to tedy důvod mé tak hloupé otázky.....není to u této osoby taková první reakce a já nemám vůbec chuť jí to nějak vysvětlovat. naopak. čím dál tím míň. a proto chápu,že si mne časem zařadila mezi hlupky...na jednu stranu mě to se..,na druhou se snažím udržet nad věcí. říkám si,jestli je to se mnou obecně tak zlé, nebo se tu mísí i povýšenost oné osůbky. od jiných takovou reakci neznám,což ale nemusí znamenat,že si nemyslí to samé....fakt z těch pár vět co člověk utrousí a třeba nemá čas je nějak dál rozebírat...už si říkám,jestli bych neměla radší jen mlčet ~5~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.