Slyšela jsem, že nejlepší na drůbež - kachna a husa, je dát do pekáče, trochu podlít, přiklopit a dát přes noc do trouby zapnuté na 80 stupňů. Péct takto cca 8? hodin. Pak jen na dopečení odklopit a zvýšit teplotu, aby se udělala kůrčička. Prej je to největší mňamka.
Ale třeba já jsem na tohle strašpytel, nemohla bych spát a mít v kuchyni v troubě jídlo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.