Já právě na nynějšího primáře slyšela chválu na nějaké diskuze z nymburské porodnice, kde dřív byl. Taky nejsem nijak extra náročná, ale to, jak se ke mě arogantně chovaly sestry a PA-a to jsem opravdu milej člověk, co se na lidi usmívá-to bylo fakt moc. Byl zrovna nával, tak jsem jim asi vadila... a otravovala porodem v noci... Nicméně, mám porodnici 7 minut pěšky od domu a budu rodit koncem dubna, tak si myslím, že by nějaký problém být neměl. A se zrušením TBC je o starost míň...Ale je pravda, že tenkrát měli nejvíc keců z dětského...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.