Eržiko - moje slova. U nás se také nic takového nevede. A punčocháče by syn bral jako hodně velké ponížení.
Mám doma pro případy velké zimy - hodně jezdíme na hory a tam je to něco jiného) pro syna asi 2 povlíkačky. Ty je ochotný si navléknout (bez frflání se to ale neobejde).
Mimochodem - když nejedu do práce autem, trvá mi cesta asi hodinu. Musím hodně přestupovat, takže se cestou moc nezahřeju. A taky nejezdím do práce v oteplovákách. Tak rpoč školák?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.