Přidat odpověď
přesně tak být to obráceně, napsat to ženská tak je to v pořádku, všichni ji budou chválit a nabádat k pátrání. Ty jsi nic špatného neudělal, vždyt co je na tom, že přijde domu výpis za tel., a partner se podívá na vyúčtování kolik budou platit. Já taky koukám na výpis co přijde domů, manžel ho taky zkontroluje a že jsi si všimnul čísla, na které je neustále voláno to je logické,když to číslo převažuje ve výpise nad všemi. Já bych taky chtěla vědět co to je za číslo aproč je na něj voláno i v noci a nějaký řeči to je kamarádka, to je opravdu zavánějící a kord sms v noci. Já teda nevím, ale já si s kamrádka po nocích nesmskuju, já spím. Já bych na férovku přijít na něco takového a volat na to čílos a zvednout mi to někdo opačného pohlaví, tak bych se rovnou zeptala, kdo jste a proč si sváma můj partner telefonuje po nocích a čekala bych na odpoved. Když se přijde na podezření náhodné a odůvodněné,tak se má prokázat nebo vyvrátit, jakmile se neudělá nic, červíček pořád bude nahlodávat a nevyřeší to nic.
Předchozí