| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nj, ale jestli jsou tak malí že na ně "nezabírají" ty složitější věci, tak jsou prostě malí i na to strašení. A na malý děti se prostě nejlíp působí přímo - když něco nesmí dělat a dělá to, tak odnést tu věc nebo to dítě z jejího dosahu, když kope tak ho chytit za nohu, když bacá tak za ruku.... prostě pořád máš mnohonásobnou fyzickou převahu nad tím dítětem, tak nevím proč ho ještě psychologicky deptat. Nevím jestli jsem dle tvého popisu moralistka, taky na děti někdy řvu - ale ve smyslu že prostě budou chvíli zticha, nebo se přestanou pošťuchovat, ubližovat si atd, mám hlas vichřice podoba. Ale fakt se mi nestalo že bych jim vyhrožovala něčím nereálným (že by jim Ježíšek NIC nepřinesl a pod. kydy)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.