Ahoj, se záněty moč. cest mám bohaté zkušenosti. Co nejvíce se mi osvědčilo byl Rowatinex (kapky jsou sice účinnější, ale někomu nedělají dobře na žaludek), tak doporučuji koupit v tabletkách (malé jakoby gelové kuličky). Ty jsou opravdu na moč. cesty i ledviny a zabírají. Také vypít min. 2 litry denně a ráno a večer si dát 20 kapek Lichořeřišnice (vše mají v lékárně). Na chuť lepší je ale Lichořeřišnice koupeny v bylinkách v Jilské ul. v Praze (doufám, že to nepletu). Kdesi o tom někdo psal, že je to takové přírodní antb.
Tak snad jsem pomohla. p.s. jinak pochopitelně Brusinky (nejlépe od Swissu)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.