Přidat odpověď
Marťo, působím na Tebe vtipně? Jakkoliv jsem s Tebou celkem vždy souhlasila a vážila si Tvých názorů, tak tohle jsi přehnala. Nevím, proč z mých dětí děláš hned neurotiky, kteří skončí na snad dokonce léčení. Nikde jsem nenapsala, že je tak straším denně, stále nevidím neuvěřitelně nebezpečné, když jim jednou za čas řeknu, že čert všechno vidí... Pro mě je důležité, že se můžu podívat do zrcadla a nestydět se, že mě zná moje rodina a kamarádi, pro které jsem naopak celkem pohodová, troufám si tvrdit. Kdo zná mé děti, vědí, že to jsou sice zlobílci, ale z 90%ti procent jsou usměvaví, pohodoví, spokojení.
Tahle debata se dostala do neuvěřitelných rozměrů, což jsem absolutně netušila, lituji, že jsem zakládala, protože jste to vy, perfektní matky, neuvěřitelně nafoukly.
Tímto moc děkuji jedné mamince Rodinkářce, které jsem stála za to mi zavolat a povzbudit, že nejsem snad až tak špatná matka, jak to tu od mnohých vyznělo.
Kdybych neznala povahu svých dětí a kdybych věděla, že jsou citliví, nikdy bych je nestrašila, jsou to moji samorosti. Samozřejmě, že používám i jiné metody, psala jsem, že čerta použiji v krajních případech a někdo mě navrhl, že bych se měla léčit.
Jinak všem ostatním, které přišly s nějakou radou a návrhem, moc děkuji. A děkuji ještě Boží ženě, že umí číst mezi řádky.
Předchozí