| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prvne: ackoliv jsem zastance modelu matka s detma doma, tak kdyz to jinak nejde, tak to jinak nejde a neda se nic delat, nez to jedine mozne reseni osefovat co nejlip.
Tudiz se prestan trapit tim, ze k chuve syn ma dobry vztah. Je to samozrejmost a nic s tim neudelas, kdyby to nebyla chuva, byla by to treba babicka. Proste dite prilne k pecujicimu cloveku. Bud rada, ze se syn citi v jeji pritomnosti dobre a netrapi se, nebo ze neni v jeslich, kde by bojoval o pozornost s nekolika dalsima detma. Jeho pocity jsou dulezitejsi nez tvoje, ty jsi dospela.
Pokud mas pocit, ze chuva uz telesne leze do tvyho zeli, tak ji to rekni, ale ja bych to tragicky nebrala, zrejme prilnula k tvojemu diteti stejne jako ono k ni, to je taky logicky a chvalyhodny. A dite telesny kontakt potrebuje, aby nebylo deprivovany. Neber chuvu jako konkurentku.

Je mi jasny, ze bys byla rada ta jedina a ver mi, ze porad ta jedina mama pro svoje dite jsi, chuva nechuva.
Tes se z okamziku, ktery muzes travit se synem a vychutnavej si je. Uklid muze jit na par let stranou az na nejnutnejsi veci.

Vazne syna neztracis, naopak muze mit v zivote dve milovany osoby a nic se nestane.:-) Miluj ho stejne jako chuva, davej mu to najevo a uvidis, ze to bude dobry. Hlavne si na nem nevylejvej zlost, kdyz budes mit pocit, ze chuvu nekdy uprednostnuje, delaj to vsechny deti (kolikrat ja jsem slysela: tak ja pujdu k tatinkovi a ten mi bonbonek da:-)).

(nicmene mi to neda - je stejne tenhle stat pojebanej, ze to nejde jinak nez hnat do prace mamu malyho ditete jenom proto, ze nema chlapa:-()

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.