| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě fascinuje ta jistota rodičů - mé děti neurotické nejsou, mým dětem tohle nevadí, jako kdyby to bylo hned vidět vždycky. Mně maminka napovídala, že když se budu dotýkat přirození, tak onemocním. Snad si umíte představit tu hrůzu, když jsem objevila na genitáliích pupínek (začaly mi plané neštovice a první pupínek se objevil tam). Byla jsem vyděšená na kost že umřu, a že si za to můžu sama, a šla se přiznat, že jsem si tam zsae šahala. Maminka dodnes neví, co způsbovala v dobré víře, a neurotická jsem byla až na půdu. Od toho jsou diskuze, abychom zjistily, co třeba je mimo mísu, a být si tak zatraceně jistá, že všechno dělám ok, to teda nedovedu. A jestli je dítě neurotické, to zhodnotí spíš odborník ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.