Přidat odpověď
A nenapadlo kreditko tebe, že ona si chce prostě vybrat polohu a to že nakonec třeba zvolí tu kozu ji neuklidní? a že manžel působí dost imperativně na to aby byl u porodu, kde by měl jenom mlčet a zdržet se rad?
Z Vrchlabí mám zkušenost ze září letošního roku, absolutní spokojenost, volba všeho od polohy po místo porodu, po manipulaci s miminkem, práce s porodním plánem samozřejmost, lékaři vyčkávající, nenutí do vyvolání porodu, prostě přirozený porod jak si žena jen může přát. Taky vana, nenucení do ničeho, porod bez komplikací se neodehrává na sále ale v pokoji. Případný dřívější odchod taky v klidu reálný. Křik mi nikdo nereguloval, řvala jsem po libosti.
všechny to cítíme jinak, pro někoho je to jen ženská záležitost a argument když tam chceš sestru, proč tam nemůžu bejt já, je divnej. Vadilo by mi, že se tam tak cpe, a tím spíš bych si to chtěla odbýt o samotě, protože bych měla strach že by mi stále něco radil, a porod není chvíle na konfrontaci nebo na prosazování tatínkových postojů.
Předchozí