Ideálním parťákem pro mého syna byl kdysi můj přítel, který měl o x let mladšího bratra. Bohužel už nebyl tak ideální pro mne. Konkrétně u Monty vidím jeden problém a tím je poněkud nestandartní chování jejího syna. Sama jsem měla dítko, které bylo těžce vydýchatelné a můj manžel ho navíc ještě porovnával se svými ,,vzornými,, syny z prvního manželství. Průměrně inteligentní chlap nemusí dostat do ruky manuál Kterak zabavit, zaměstnat, či zaujmout cizí dítě. Otázkou zůstává, zda o tuhle činnost stojí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.