GD no pokud si to s ničím nepletu byl Matěj na audiometrii celkem 6* a pokaždé jsem ho předala sestře přede dveřmi a ona mi ho cca za 10 min vrátila vysmátého zpět. Myslím,že to není nic náročného. Já tedy z Matěje nedostanu jak to probíhalo, jen říkal něco o sluchátkách a zvucích.
Jinak jsem v průběhu let pochopila jedno, to že dítě projde vyšetřením sluchu se závěrem bez poruchy ,ještě nic neznamená. Matěj má všechna vyšetření sluchu v pořádku, přesto neslyší některé hlásky ve slovech - např. M,N na konci slov, nerozlišuje sluchem spoustu věcí - má špatný fonematický sluch. Souvisí to s poruchou a zřejmě je to problém zpracování slyšeného v mozku ne vydy sluchu jako takového. Všechno je na stránkách.
Pokud budete mít nějaký dotaz ,tak klidně na mail. Sem už se asi vracet nebudu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.