no vždyť nemluvím o rychlosti, mluvím o tom,že soutěž je i v profesích...
A mmch - doposud jsme na rychlost tlačeni nebyli,ale od příštího měsíce budeme, ne sice dramaticky,ale důraz na rychlé řešení při splnění ostatních kritérií tu bude - proč? Protože vloni bylo propuštěno 13 lidí a ti teď chybí a my nestíháme... Hold to tak prostě je. Šetří se na všech frontách a nároky se každý rok zvyšují.
Jsem ráda,že jsem jako dítě byla vystavena stresu - mít staršího bratra a muset s ním soupeřit a jsem ráda,že jsem musela soupeřit i ve škole,protože jinak bych byla asi na antidepresivech a bez práce. Hnedtak mě něco v práci nesložilo a nesloží. Vím na co mám a na co nemám a kdy můžu zvládnout víc a kdy ne a kdy mi stojí za to soutěžit a kdy ne... A když prohraju tak se z toho nepo....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.