Ahoj holky,
děkuju Vám všem za reakce.
Já jsem ve svý podstatě docela ráda, že chlapec není uťáplý jeliman, nicméně stížnosti se množí a já si pomalu budu muset začít zvykat, že je chlapec pěknej gauner.(já bych všechno na tu jedinečnost a originalitu nesváděla :)
Někdy bych ocenila, kdyby občas provedl nějakou sebereflexi - ne že by nutně musel mráček oplakávat, ale zhodnotit ho slovy "to se stává" - ehm, trocha lítosti by neuškodila, že jo. Já to přitom nechápu, já si s ním poradím bez větších problémů, jiný dospělý taky - nevím, že ho neusměrněj v tý škole a jako ten nejpříšernější rodič to tak trochu vidím na jejich problém, protože já mu to samozřejmě doma můžu tisíckrát otlouct o hlavu, ale u problémů nejsem, tak je ani nemohu nějak efektivně řešit. No ale ono si to sedne. Včera poprvé zvítězil na judo závodech - takže kromě gaunera bude ještě rváč
(záměrně přeháním - gauner fakt není, takovej citlivej chlapec to je)
U nás taky nepíšou perem, a máme to stejně jak vy Rendo. Někteří budou psát tužkou celý rok.
Sen, stěhování v únoru bude určitě taky fajn :) Rovnou do největší zimy. Držím palce ať to stihnete co nejdříve!