qwerty,
ono někdy stačí, když pomohou vybít vztek. Jako někoho může uspokojit mlácení do boxovacího pytle, jinému poslouží střílečka....Teď tedy mluvím o nás, dospělých...
Pro nás to byla s manželem i společná zábava, dokud fungovala vojenská strategie Command&conquer, která mě bavila....
Nebo když jsem měla pocit, že už nejsem schopná mluvit česky, začala jsem hrát slovní fotbal on-line a ono to docela zabralo, slovní zásoba se zlepšila....
No a třeba The Sims uspokojuje dvě moje potřeby, které jsou takové....no prostě ráda stavím domečky (ale na studium architektury jsem neměla, takže v reálu by to jaksi nešlo) a ráda vymýšlím a dávám jména....od dětství....no tak je dávám svým virtuálním lidičkám a je to
.
Přitom je to opravdu hra, která hlavně bere čas....ale v něčem mě naplňuje, takže si ji prostě občas zahraju.....
Někdo rád chodí do kina, do divadla, po hradech a zámcích....obecně je toto přijímáno jako hodnotná zábava, ale mě ani jedno nic nepřináší
. Přitom si nemsylím, že bych byla nějaký nekulturní omezenec....dost toho znám, ale tak nějak z povinnosti
.