Zajímají mě názory ostatních.
Tedy:
Jsem běžný uživatel aukra, spíše nakupuji a jen tu a tam občas něco prodám, pár věcí za rok. Vždycky bylo všechno v naprostém pořádku. Nedávno jsem dělala doma čistu, tak jsem pár hezkých věcí vystavila na aukru.
Mezi nimi i letní boty. Měla jsem je na sobě snad 2x, vypadaly jako nové. Měla jsem 2 zájemce. Vydražily se za symbolickou cenu 64 kč. Chtěla jsem se jich zbavit, nemám ráda hromadění věcí, které už neužiju. + POštovné 70 kč doporučeně.
Dotyčná mi pak poslala mail, že abych jí boty poslala doporučeně za 37 kč poštovného, že prý nechce dotovat poštu.
Já to odmítla, napsala jí, že s doporučeným balíčem za 37 kč poslat rozhodně nelze. Ještě chvíli jsme se dohadovali. Já jí řekla, že jí můžu poslat obyčejně za40kč, když teda chce ušetřit, ale že za doručení neručím (mám negativní zkušenost s českou poštou, pro jistotu vždy posílám doporučeně). Na to mi ona řekla, že za doručení ručím já. No ještě chvíli jsme se dohadovali, já jí pak nabídla, že jestli ty boty nechce, tak je nabídnu druhému zájemci a jí nebudu ani udělovat negativ. Nakonec se tedy stáhla a boty zaplatila včetně poštovného.
Naštvala mě. Přijde vám to normální?