| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zajímají mě názory ostatních.
Tedy:
Jsem běžný uživatel aukra, spíše nakupuji a jen tu a tam občas něco prodám, pár věcí za rok. Vždycky bylo všechno v naprostém pořádku. Nedávno jsem dělala doma čistu, tak jsem pár hezkých věcí vystavila na aukru.
Mezi nimi i letní boty. Měla jsem je na sobě snad 2x, vypadaly jako nové. Měla jsem 2 zájemce. Vydražily se za symbolickou cenu 64 kč. Chtěla jsem se jich zbavit, nemám ráda hromadění věcí, které už neužiju. + POštovné 70 kč doporučeně.
Dotyčná mi pak poslala mail, že abych jí boty poslala doporučeně za 37 kč poštovného, že prý nechce dotovat poštu. ~e~Já to odmítla, napsala jí, že s doporučeným balíčem za 37 kč poslat rozhodně nelze. Ještě chvíli jsme se dohadovali. Já jí řekla, že jí můžu poslat obyčejně za40kč, když teda chce ušetřit, ale že za doručení neručím (mám negativní zkušenost s českou poštou, pro jistotu vždy posílám doporučeně). Na to mi ona řekla, že za doručení ručím já. No ještě chvíli jsme se dohadovali, já jí pak nabídla, že jestli ty boty nechce, tak je nabídnu druhému zájemci a jí nebudu ani udělovat negativ. Nakonec se tedy stáhla a boty zaplatila včetně poštovného.
Naštvala mě. Přijde vám to normální?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.