jo a mám teď špatnou zkušenost s ebay...kupovala jsem crocs-pán 98% pozitivů. Boty nepřišly...tak píšu a on teda, že je pošle znovu a ty zas nepřišly...ale protože je to pře celou zeměkouli, tak to trvá, že...jenže ebay mě nechce pustit psát hodnocení nebo kontaktovat jinak než přes formulář daného pána...leč on neodpovídá...boty jsem vydražila a zaplatila na začátku srpna a dosud nic...tak v podstatě nevím, kam to napsat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.