Royo, to s emáš, že vypadáš skvěle i jen ve vzorovaných teplých punčochčích a tričku..Ale i tak-člověk by měl do společnosti codit adekvátn ěoblečenej a ty si doma choď třeba v rudých podvazkách a nahoře bez, do společnosti se to ale nehodí.Stejně se tak podle mého názoru nehodí aby děti chodily do společnosti je v punčocháčkách, nelíbí se mi to, není to kompletní oblečení. Přičemž-a to už se fakt opakuju-je mi jedno,jak chodí ty ostatní děti, moje tak nechodily a chodit nebudou..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.