devcata, ja nevim, neni to s tim esteticnem a dobryma navykama nejak jedno? At si kazdy nosi co uzna za vhodne
..prave jste mi pripomeli deti rodinnych pratel z nemecka. Rodina na urovni, deti behaji v poslednich modelech, nejlepsi skolky, skoly, rodice uznavani ve svych oborech, rekla bych i pomerne bohati....ale...asi pred rokem dva jsme s nima meli sraz v centru berlina, sli jsme na nejaky koncert. Prijeli vsichni, deti chteli maminku doprovodit /uz nevim, nekomu je predali/. Sedeli vsichni v restauraci, kdyz jsem dorazili. Kouknu na deti a rikam si, co to zase maji za modely, co neznam a co to je zase za modu co neznam...vzdalene mi pripomely pyzama. No, byly to pyzama, jen to bylo neobvykle pyzamo vzorem a zpracovanim k tomu meli zlate sportovni boty za nejakych set eur, takze to nakonec vypadalo i dost zajimave a rekla bych i dobre.....ono se to u nich taky spatne poznava. Starsi beha casto po zahrade jen ve spodnim pradle ci naha /v lete/ a pak se navlikne do armaniho a jde se popelit na pisek. Kazdemu je to FAKT jedno a nikdo to u nich neresi
...a tady takovy debaty o puncochacich...opravdu me to ted rozesmalo.