Ručně vyráběné dárky považuji za to nejlepší co můžeš druhému dát. Dcera, je jí 9 let bude kamarádkám a učitelkám vyrábět tyhle korálky.Překvapilo mně jak jsou hezké a i nositelné.Koupila jsem jí k tomu ve výtvarných potřebách i lak (cena 60 Kč). Předlohu na korálky najdeš tady http://www.kapesnicek.cz/clanky/neco-navic/papirovy-mismas/papirove-koralky.html Jinak rodičům budu péct sýrové tyčinky, cukroví.Vše pěkně zabalím a radost budou mít určitě. Švagrové své dceři upletla úžasnou šálu ale to já neumím. Záleží na co si prostě troufneš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.