Tak jsem narazila na tento článek http://www.artmama.sk/vsetko-ostatne/jednoduchy-fotoramik a fotorámeček mě velmi zaujal, doma máme ještě od oslav papírové podnosy, takže je aspoň využiji.:) Rodičům a sestrám udělám každému 1 fotorámeček, ale nevím, jakou fotku vybrat.:( Co myslíte, co by bylo nejvhodnější?:) Přemýšlela jsem, že rodičům bych dala třeba naši společnou fotku, ale nevím.:/ Co by se třeba vám líbilo? S rámečkami pro sestry si ale fakt nevím rady, dávat fotku oblíbené celebrity mi přijde divné, rodiny taky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.