Přidat odpověď
Jepice, jako bys mi psala z duše. Mám dceru (6,5) a každá rýma se jí zvrtne v zeleno-žlutou. Doktorka mi je ale už nechce psát. Naposled je měla před měsícem a teď už má tu hnusnou rýmu zas. Ve středu jsem s ní byla u naší doktorky, udělala jí výtěr z nosu, zítra budou výsledky. Stříkám poctivě Vincentku a kapu Mukoseptonex-kapky a ABSOLUTNĚ to nezabírá. Včera se mi zdálo, že už by to bylo lepší, ale dneska zase smrká hnus. Od rána 4 kapesníky zelený rýmy. Už toho mám dost, zítra budu volat na ty výtěry a budu je chtít napsat. Aspoň ten Pamycon.
Já nevím, co to u nás způsobuje, ale malá fakticky neměla snad nikdy normální průhlednou rýmu, ihned má zeleno-žlutou. Já to teď chytla od ní, smrkám taky ten hnus a navíc mi to sedlo na průdušky. Tento rok jsem prodělala 2 zápaly plic a každý kašel je pro mě už normálně paranoia.
Takže my jsme na tom podobně jako tvoje malá. Já vkládala šance do toho Mukoseptonexu, ale nezabral. A malou nechci takhle trápit, smrká hrůzy a to má jít zítra do školy.
Předchozí