| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý večer,
máme v rodině takovou věc. Před třemi roky zemřela moje babička - matka mého otce. Byli 4 sourozenci. V roce 2003 dostal můj otec 20 000 Kč od tety, že si to babička přeje jako vyplacení. Dva bratři pak zdědili dům a jedna sestra 5 hektarů pozemků plus cca milion korun, co měla babička na účtu.
O co jde. Můj otec nebyl nikdy přizvaný k dědickému řízení, neviděl žádnou závěť a vlatsně ani seznam toho, co přesně bylo součástí dědického řízení. My víme, že závěť byla zmanipulovaná tetou, která chtěla hlavně ty pozemky a peníze.
Můj otec se cítí podvedený. Ví, že majetku bylo relativně dost, nicméně dědictví jž nabylo právní moci. Dá se to však ještě napadnout? Oni totiž právničce zcela jistě neřekli, že otec dostal pouze 20 000, když ostatní majetek v částce několikanásobně vyšší. Očividně jej babička nechtěla vydědit, neměla ani žádný důvod, jen ve svém věku a také nemoci již neměla představu o těch financích.
Vztahy mezi těmi sourozenci jsou teď na bodu mrazu, protože otec se fakt cítí okradený.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.