Přidat odpověď
Jsem zoufalá. Manžel dlouhodobě marodí, ale de facto mu ted už nic není, jen ještě nemůže do práce. Já jsem si ted konečne nasla praci, co mě baví, a i trochu penez domu prinesu, coz pri manzelove nemoci je znacne potreba. Problem je ale ten, že delam 12 hodinove smeny, a ve dny kdy jsem v praci je na manzelovi aby na dceru dohlidl, koukl, co se ma naucit, atd.. Před dvema lety jsem kvuli tomu, že ukoly pouze podepisoval a nebyl schopen ani zkontrolovat opsany text, dala vypoved z prace a nasla jsem si polovicni úvazek. Dva roky to fungovalo bezvadne. Pak ale to místo zaniklo. Tak jsem si nasla praci na cely úvazek a z hruzou sleduju, jak se situace opakuje. Udelala jsem mu dnes scenu, řvala jsem na neho že je neschopnej, atd, nebyl za 3 dny schopnej se holky zeptat, co ma pres vikend za ukol. Holce je 11, ale je to lemp po něm, sama se k uceni nemá. Řekla jsem mu, že dam vypoved ve zkusebni dobe a budu doma budu se s holkou ucit a on at jde do prace. At sezene penize jak chce, že mě je to jedno. Co byste mi poradili? V pripade rozvodu , pokud bych mela deti ja bych mela situaci jeste horsi, takhle aspon vyzvedne kluka ze skolky a holka neni doma sama. Co je tohle za zivot?
Předchozí