Ahoj holky,
tak zdravim z toho hnusneho inverzniho pocasi, ja mam dobrana ATB a stale pokaslavam, uz aby zacal trochu foukat vitr, upne citim, jak se "dusim" tim smogem, hruza.
Madlenka taky stale pokaslava.
Co Jezisek, uz mate darky ? My jsme tak zlehka zacali, mame predvybrano, hlavne ty kola uz mame vyresene, ted zbyva uz je jen koupit. Neco uz mi chodi z netu...babicky a dedy uz mam vyresene.
Kacenka ma ve ctvrtek narozeniny, strasne to uteklo, tak budem v sobotu slavit, sla jsem ji objednat dort ve tvaru houpaciho konicka a darecky budou jen symbolicke, ma tady toho mraky od holek.
Veru, tak jsem zvedava, kdy vas zase pripoji a doufam, ze se vam dobre bydli v novem byte
Danci
V Praci dobry a co Verunka, uz je vyzdravena? Nas se to porad drzi, jak jsem psala, des bes. Tento podzim je ve znameni kasle.......
ELinko, zdravim Te do dalek nebo uz jste zpatky doma ?
Ivi, ahojkyyyyyyy, no obcas jsem na tebe myslela, fotky jsem videla, jste krasna rodinka
Moc gratuluji k Vitkovi, je prekrasny
Tak koukam, ze jste meli scenar jako my
Kacenka byla taky neplanovane, ale ted jsme moc radi, ze ji mame a nemenila bych za nic
Napis, jak to zvladas a holky se teda ke Kacence moc nemely, takze i kdyz mi ta ignorace castecne byla lito, tak kdyz ted ctu, jak ti malyho vytahujou z postylky, tak jsem za to rada
Budte zdravi a at se vam krasne zije, domek moc hezky