Přidat odpověď
Ahoj Jepice,
slíbila jsem, že napíšu, jak jsme dopadly u doktorky s těmi výtěry:
tak dcera má v nose Streptokoka pneumonie. Dle dr. běžného streptokoka, kterého má prý kde kdo. Ale i tak mi nabízela z vhodných ATB, které tam u toho byly přiložené, nějakou obdobu Biseptolu na celkové přeléčení nebo prý ještě zkusíme Pamycon do nosu jako kapky. Domluvily jsme se, že zkusíme ty kapky a když nezaberou, tak mi pak bude muset napsat pro malou Penicilin, protože k tomu Pamyconu už ten Biseptol psát nejde. No, tak kapeme ten Pamycon a uvidím, co to udělá.
Vidíš, že normálně volně prodejnými kapkami se toho malá nezbaví. Já to věděla hned, že ta mořská voda bude na nic, v lékárně jsem nechala majlant, dneska taky a výsledkem jsou stejně ATB kapky nebo dokonce dr. navrhovaná celková atb léčba. Mezi vhodnými atb se tam objevil i tetracyklin a podobný "zvěrstva", to dr. sama zamítla, navrhla tu obdobu Biseptolu, ale teď už nám zbývá jen kapat a kapat a čekat a čekat. Malá byla už od středy doma, to znamená ST,ČT,PÁ,SO,NE - 5 DNÍ a zelená rýma se spíš stupňuje než mizí. Jí prostě nic přírodního nepomůže a trápit jí ucpaným nosem a zelenými hleny ji nenechám. Kdybych věděla o nějaké alternativní léčbě, která na tohle pomůže, ráda ji vyzkouším, ale dr. mi nabídla jen tu mořskou vodu a napařování - oboje naprosto nulový výsledek.
Předchozí