mmch fakt není možné dovézt psa do útulku?? My před lety několik týdnů zachraňovali psa, kterého někdo vyhodil u hlavní silnice. Žil tam na spojnici dvou rychlostních komunikací - brrrr. Děsila jsem se, kdy ho uvidíme ležet ve škarpě. Odchytit nešel, bál se, policie to zkoušela s odchytovou puškou několikrát. Nakonec jsme mu dali do žrádla (vozili jsme mu tam jídlo) silná sedativa, oblblýho ho naložili to auta a odvezli do útulku. Normálně ho převzali. Bylo mi ho líto, když jsem ho dávala do kotce. Ale současně mi zdravý rozum velel, že vzít si cizího psa k dětem je riziko, které podstupovat nechci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.