Mně to trošku připadá, že už jsi vlastně přesvědčená o nesmyslnosti práce s ním, takže i kdybys ho vzala, budeš předpojatá a spolupráce tím pádem nebude dobře fungovat. V tom případě bych ho radši natvrdo nevzala.
Jinak co se mě týče, jsem pro to, dát každému šanci, vzala bych to jako výzvu a zkusila to alespoň na dobu určitou s tím, že bych se takhle domluvila s jeho mámou.
Tímhle stylem syn začal na začátku roku ve sportovním oddíle. Trenér řekl, že první tři měsíce jsou zkušební pro něho i pro děti a potom se rozhodne, jestli dítě přijme nebo ne. Dělá to tak se všemi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.