dostala jsem syrový vepřový sádlo, tak ho jdu vyškvařit - jenže moc nevím, jak na to. nakrájela jsem ho na kostičky, dala do hrnce a teď nevím - podlívat/nepodlívat? jak dlouho to mám vařit? a solit/nesolit?
vím, že se dá udělat i v pekárně, ale tu já nemám. a babička mi nebere telefon...poraďte, prosíím :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.