| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tohle řeší mamka na hudebnce u jejich housličkových dětí, kde fakt musí být dítě aspoň trochu zručné, aby hra měla smysl, jsou prostě i méně náročné nástroje (asi tak skoro všechny)... problém je, že to platí z většiny stát, žejo, tak to ani není tak na její dobrovůli, jako že to musí brát pragmaticky. No tam je docela tvrdá.

Ale vím, že k ní chodila i kolegyně, co chtěla umět i na housle, na soukromo a mamka z toho rostla ~t~ na něco se vymluvila.

JInak já chodila na přípravku na výtvarku soukromo taky a nebyla jsem z lepších, i když občas se mi něco vyvedlo nečekaně dobře, ale učitelka (akad. malířka, učila nás asi 5) mi to teda občas zdrbla, ale viděla, že se na školu necpu, jen mě to baví, tak to přešla a nechala mě tam.

tAKŽE JÁ BYCH MAMINKU VAROVALAL, ŽE KLUK NOC TALENT NENÍ A pak pokud by chtěla, aby kluk pokračoval, bych ho vzala, pokud by mě nevadilo s ním "ztrácet čas".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.