| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ecim, ale fakt ti vadila jen ta samotná přítomnost někoho jiného v bytě.. nebo spíš to, že ten někdo jiný za tebou lezl a vysíral?

Já naprosto chápu tu potřebu být doma sám (a od té doby, co děti chodí do ústavů, si to patřičně užívám), ale pokud ta matka pracuje mimo domov, tak co JEJÍ potřeba být doma občas sama? Co když ji má i ona, a za Tebou popisované konstelace si jí vůbec neužije?

Nebyla bych rozhodně ochotná dávat si nohu za krk a hledat si práci tak, aby si moje pubertální dítko mohlo užívat samoty doma. Naproti tomu jsem velmi ochotná respektovat, řekne-li mi,že chce být momentálně samo, a na dveře od pokoje si dá ceduli "rodiče, nerušit". A za těch okolností tam za ním nebudu běhat a prudit, takže může provozovat i velmi intimní činnosti.

Pokud mu moje přítomnost bude vadit i tak, nechť se úderem plnoletosti odstěhuje. Pro děti toho udělám hodně, ale omezovat svůj pobyt ve své vlastní domácnosti mi přijde daleko za hranicí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.