| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pro mě je třeba problém přijmout definici práce. Já mám pojem práce spojenou s nějakou činností, ať tělesnou, nebo duševní, která ale má okamžitý výstup a je tudíž viditelná, porovnatelná, potřebná...tedy práce reálná, na jejíž výsledek si můžu "sáhnout".

Imaginární práce, jako počítání faktur, přepisování čehosi někam, vlastně mě vůbec nenapadá jaká je náplň práce těch tisíců lidí, co jako pracují na počítači v kanclech... je to imaginární záležitost, pro mě naprosto neuspokojující a frustrující činnost spojená s nuceným pobytem kdesi a s kýmsi...kdy ne vždy má člověk to štěstí na fajn lidi.

Pro mne je práce s mou rodinou mnohem více seberealizační, než imaginární vykazování činnosti v imagiárním světe zaměstnanců.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.