Ahoj, všechny známe ted děs a hlučný vysavač. Třeba v pul třetí ráno se tahat s hadicí a strašit miminko šíleným randálem s odsávačkou s tvrdým koncem. Nehledě na to, že jsme tím budili půl baráku. Koupili jsme si odsávátko na baterky, je absolutně tiché a v kombinaci se sprejem s mořskou solí co to rozpustí v nosíku => jde to nejhorší odsát bez jediné slzičky odporu. Je to první věc, která mi konečně zafungovala bez tyátru a pláče. Už to začal někdo dovážet mrkněte na http://www.mimivac.cz/faq.html Mě ji manža koupil v USA, ta moje i hraje melodie a zvuk je jen tiché bzukání.Máme koncovku ze silikonu, aby se nepoškodila sliznice nosíku, radila jsem se i s diktorkou a vše ok. Podtlak není větší než u té vysavačové klasiky. Pa P
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.