Děkuji všem za informace,moc jste mě nepotěšili.Teď nevím co dělat,určitě v ponděli do školy zavolám.Ale jak mi mohl dát někdo mat.vysvědčení,které by nebylo platné.Snad ta škola by měla vědět že není normální mít 3 předměty....mám klasický vyuční list a potom dva roky denního studia s maturitou.Maturovali jsme ze 3 předmětů a ten 4 byl dobrovolný,který jsme nemuseli a vté době ho dělalo jen 5 lidí z 50ti....myslíte že to bude problém se na vš dostat na studium bc????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.