Samozřejmě, že se můžeš hlásit na VŠ. Na počtu předmětů nesejde a ani bych na školu nevolala. Prostě bych vysvědčení předložila. Na studijním oddělení se nezaobírají známkami apod. Navíc berou ke studiu i cizince a ty mají ukončení střední školy často zcela jiné...
Já jsem na VŠ předložila vysvědčení, kde jsou známky dvě. Z druhé strany je dodatek, že se jedná o odborné předměty, že povinné předměty mám splněné z jiné školy. Ale paní na studijním jsem na to nijak neupozorňovala a ona si toho ani nevšimla, dala mi razítko a šla jsem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.