| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je mi opravdu lito co se u vas deje a preju vsechno nejlepsi!~;((
U nas nastesti bio otec vubec neni, ale maminka je tak trochu funkcni (vola mlade v 11 hodin vecer, priopila), ale bohuzel na leceni nechce.Snazi se z nas tahat penize, nebo presvedcit dceru, at se k ni prestehuje (asi vidina socialnich prispevku).Snazime se z ni vytahnout pas pro mladou, ale je to na dlouhe lokty, penize na vyrizeni ji proste poslat nemuzu.Uz jsem s ni zazila hodne, dokonce mi socialka soupla, jedno z mladsich sourozencu na 4 mesice a pak se prihlasil bio otec.Pripadala jsem si jako blbec, kdyz jsem mladsi musela nechat muzi a jet na dovolenou s tou starsi.
Moje dcera take neni biologicky meho manzela, ale vychoval ji. Taky mela takove obdobi hledani sebe sama ve vlastnim otci, ale snad uz to mame za sebou.
Mam rada svou praci a tak jsem to mela nejak zarizene,ze jsem to zvladala vsechno i rodinu. Obcas jsem si tahala dceru do prace aby mi ""pomohla"".
Ted mam pocit, ze bych mela travit vice casu s tou mladsi a proste nestiham vsechno. Chlap mne v tomhle nenahradi...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.