Jako charakter si vubec nepripadam(ale stejne dik), nejak to proste vyplynulo z nastale situace.Jeji maminka mela jeden z mnoha tydennich vecirku a zapomela ji v nejakem drogovem doupeti, nasla ji socialka. Babicka zije s triceti psy a tam zase nechtela ona.Dedecek zemrel pred lety. Partner od matky ma v peci tri jeji sourozence k ni neni zrovna slusnej, tam taky nechce. Dali jsme ji na vybranou, ale s tim, ze u nas musi zustat alespon na skolni rok(prislo mi hrozny, ze se tak stehuje, za zivot uz 10krat a ctyrikrat menila skolu)Myslim, ze mela strach aby tu mohla zustat, rikala mi ze se ji chce kazdej zbavit a urcite to budeme chtit taky.
Doma pomaha kdyz ji reknu, s tim neni ani problem. To jsou spis takove ty bezne veci, co povazujes za samozrejme.
Musim opakovat porad.""Nepouzivej cizi kartacek na zuby"", ""Muzes prinest vsechno nadobi co mas v pokoji a dat to do mycky,dekuji."",""Vlozky zabal nez je hodis do kose"" Kdyz najdu na mem rucniku sminky tak me to tedy pekne vytaci.
Pripadam si jako pekne protivna megera..... tolik negaci jsem snad nikdy drive nepouzila.