| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pedono jsem moc ráda, že jsi napsala to co jsi napsala...už mnohokrát jsem na tuto diskuzi psala, že se mi otevírá kudla v kapse když někdo píše nebo říká, že hypospadie je pouze kosmetická věc. Máme štěstí, že hned v porodnici se nás ujala skvělá paní doktorka, která hned v porodnici malého vyšetřila na možné i nemožné. Nechala mu udělat sono veškerých orgánů, včetně vnitřního prostředí bříška. Reakce stresového hormonu kortizolu, mužských pohlavních hormonů, karyotipu...sledovala jak reaguje na vpíchnutí testosteronu- jestli jeho tělo tento hormon zná, umí spracovat, jak na něj reaguje atd. Až po roce sledování, odběrů atd.jsme dostali od ní ortel, který jsme si tak strašně přáli- že náš malý je naprosto normální zdravý človíček a 100% chlapeček...což mimochodem u hypospadiků jakého-koli typu není nikdy jisté. Hlavně proto, že příčiny vzniku hypospadie nikdy nikdo z jistotou neřekl a také hodně často hlavně u těžších typů hypospadie bývají jako přidružené vady další syndromy :-(
Rodila jsem v jedné porodnici a tam se o nás takhle krásně postaraly a v té samé o pár týdnů později rodila i má kamarádka a také porodila chlapečka s hypospadii- no a jak myslíte, že to proběhlo??? Budete se asi divit i já se divila, ale kamarádce řekli to, že to nic není- pouze kosmetická vada!!!! A žádné vyšetření se nekonalo. Bylo veliké štěstí, že se známe a ovšem jsme si otevřeně promluvili a dostala se k naší skvělé doktorce. Dostali se do kolotoče vyšetření až skoro tehdy kdy mi už měli vše za sebou, ještě dnes a to jsou prckovi skoro 3 roky a je po operaci nemají potvrzené všechny výsledky.
Je to hrozně smutné jak se někteří doktoři staví k tomuto problému, kterého je víc a víc- už jen to jak sem přibívají nové maminky se stejně vyděšeným výrazem jako jsme měli z počátku mi všechny.
Byli jsme na operaci v Motole- jsme 1 rok po operaci, která byla úspěšná DÍKY BOHU:-)

Maminky tenhle příspěvek píši proto NENECHÁVEJTE NIC NÁHODĚ, NENECHTE SI V HLAVĚ MYŠLENKU, ŽE NA TOM NENÍ MALÝ ASI TAK ŠPATNĚ KDYŽ VÁS VÁŠ LÉKAŘ NEPOSLAL NA ŽÁDNÉ DALŠÍ VYŠETŘENÍ A VÁŠ PŘÍPAD UZAVŘEL JAKO KOSMETICKOU VADU. NECHTE SVÉ CHLAPEČKY VYŠETŘIT NA ENDOKRINOLOGII ( TO PŘEDEVŠÍM) AŤ JSTE SI JISTÉ, ŽE PINĎOURCI POROSTOU TAK JAK MAJÍ, ŽE V PUBERTĚ VAŠI SYNOVÉ BUDOU MUTOVAT, POROSTOU JIM VOUSY A BUDOU CHLAPI SE VŠÍM VŠUDY. PRO VAŠE DALŠÍ DĚTI A DĚTI SVÝCH DĚTÍ- AŤ UŽ SE NIKDY NIKDO NEMUSÍ TRÁPIT TAK JAKO MI VŠECHNY NA TĚCHTO STRÁNKÁCH. JE TO JEN ODBĚR KRVE A TROCHU VAŠEHO ČASU A MOŽNÁ TROŠKU TLAČENÍ NA DOKTORY. ODMĚNOU JE KLID, ŽE NAŠI CHLAPÍCI JSOU JAK SE PATŘÍ. HOLKY DRŽTE SE!
pokud se budete chtít na něco zeptat tozvladnes@seznam.cz

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.