| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bledulíku,

nemluvila jsem s nikým z dětského, pokud teda ta sestřička nebyla dětská, to nevím, měli dost frmol, tak se nám nepředstavily, ale byly obě moc milé.

Ale na co jsem se ohledně dítěte ptala já, to mi potvrdily. Mě šlo o položení na břicho, dotepání pupečníku, neměření, nekoupání a neodnášení dítěte někam do vyhřívaného lůžka na dětské oddělení. Sestřička mě ujišťovala o tomto postupu:

- porod
- dotepání pupečníku, mezitím položení na břicho
- přestřižení pupečníku
- přechod na sál k porodu placenty - miminko zatím otře a zváží dětská sestra a ihned mi jej dá na křesla na hrudník a necháme jej přisát
- po dokončení mého případného ošetření přechod na pokoj

Tak doufám, že to tak bude OK.-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.