| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rotační kartáč je fajn věc - nabírá hezky vlasy... Taky jsem ho měla u Ety Trino - díky němu myslím, že v mých očích byl vysavač na dost vysoké příčce, protože opravdu pobral všechny vlasy... Jenže měl opravdu slabý tah hned po té, co se trošilinku naplnil sáček, takže hromada prachu tu podle mě musela zůstávat v kobercích ~Rv
Ten Ultra One jsou dvě verze. Jedna dražší s tím elektrorotačním kartáčem myslím stojí pod 5 tisíc, a pak ten nás bílý bez něj. Musím říct, že mi ještě ten rotační kartáč nechyběl, poradí si i s vlasy tchýně, která je má černé a až do pasu. Prostě ty vlasy shrne do chumlu, který pak v pohodě vysaje. Takže mně ani ten elektro kartáč nechybí. Jo a peří bere taky úplně v pohodě - možná ale záleží i jaký máte koberec - z našich koberců opravdu Ultra One s tím svým výkonem zvládá vzít 99,9% toho, co vyprodukujeme :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.