No když to tak vezmu asi jsem měla být tím chlapem, protože když si to sesumíruju dohromady, tak důležité věci navrhuju já Ale pozor zásadně nedržím nůž na krku, spíše je to o dialogu, ale fakt jsem se vším přišla první já.... no to je strašné!! Jinak u nás to bylo tak, že já nejdříve nechtěla žádné dítě, pak jedno to jsme byli naprosto za jedno, po narození první dcery tuším cca 2 týdny začal uvažovat od druhém Já nechtěla ani slyšet No pak jsem chtěla druhé já a on ani slyšet. Pak teda možná v budoucnu no a už má jeho miláček 2 roky. Po narození druhé dcery jsem hned uvažovala o třetím, ale už mě to přešlo. I když věkem (32) nejsem tak stará už se fakt necítím fyzicky ani psychicky na dalšího prcka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.