jsem v podobné situaci, v pondělí jsem byla u dr s nejmladším - 17m, v krku čep, nekojil se, nejedl, brečel, teploty ale nízké, z výtěru prvního v po nic nebylo, dnes jsme šli znova, k nejezení, nepití se přidaly vysoké horečky, dcerka 4,5 to samé, kašel, rýma a vysoké horečky, vyfasovali oba antb, v druhém výtěru se objevil nějaký bacilus.. taky mi z toho hrabe.. a to mi ještě dnes propustili domů manžela z nemocnice po vážné operaci páteře a nemá se nakazit.. :(
upečené taky nic nemám, jen perníčky na mikuláše, uklizeno taky moc ne.. a co řešíš? do vánoc ještě 24. dní, upéct stihneš uklidit taky.. taky tu je binčeš.. ale mám tři děti, k tomu chodím do práce, tendle týden, protože byl manžel v nemocnici sem neměla ani hlídání.. takže to fakt stálo za to... a to sem ještě dnes vstávala v 4:30 protože prostřední měla noční můru - no bodejt měla přes 39°C teplotu, chtíli na to ve 4:50 sem budila nejstaršího jel na turnaj v házené.. prostřední usla znovu až po půl šesté a mlaďoch už v šest vstal.. takže jsem na nohou od 4:30 a ještě mě čeká dneska práce. Přesto jsem se překonala a povlékla manželské postele, vyprala prádlo, trochu vysála a upekla manželovi dort na přivítanou, že nám ho už pustili z nemocnice.
On bordel nemá nožičky, hlavně že jsou všichni v pohodě.. dcerka má ADHD, takže nějaké vystřihování moc nehrozí, včera teda výjimečně seděla a dělala ze zažehlovacích korálek svítící srdíčka pro tatínka a pro babičku a pro kamarádku, udělala tři a hotovo.
taky na mě něco leze
dělej jen nejnutnější, aby děti byly v pohodě.. a ty taky.. a neřeš. uklidíš, až jim bude líp a tobě taky.. upéct stihneš.. a úklid počká