Přidat odpověď
Ahoj, rodila jsem ve Znojmě 2 děti ze tří a prakticky jsem byla moc spokojená. Je tam nyní nový primář. dr. Kaliský, který je fakt super, i když v mém případě něco "přehlédl". Co se porodních boxů týče, tak jsou celkem pěkné, na rozdíl třeba od Brna nemáš v porodní místnosti WC, je tam pouze postel, porodní lůžko a sprcha, já s průjmem při každém porodu jsem měla trošku problém, ale vesměs nikdo do průběhu porodu nezasahoval víc, než by bylo zdrávo. Znojemská porodnice je první, kde byl porod do vody a otec u porodu, celkem jsou tam přístupní porodním plánům, pokud je to v jejich silách. Nenutí holení, klyzma atd. Na všechno se ptej, nesetkala jsem se s tím, že by někdo měl blbé připomínky, chodila jsem tam na kontroly v obou těhotenstvích a odmítla jsem v druhém i krevní testy a v pohodě, nikdo to neřešil. Hned kousek od ambulance je ultrazvuk, takže člověk je pod kontrolou i v tom těhotenství. Co se týče šestnedělí, tak to bylo taky v pohodě, v obou případech jsem byla na nadstandardu, což doporučuju. Nikdo mě moc neotravoval, když jsem potřebovala tak pomohli, ale já jsem nepotřebovala. Celý den mě prakticky nikdo nerušil a když, tak vždycky zaklepali.
Kdybys něco potřebovala vědět konkrétně, ptej se.
Předchozí