Kudlo: neshazuješ, vím, jak to myslíš, no já to i podávám tak: dr. říkal a nebo četla jsem, ne, je světová pravda, co ti teď povím
a ano, třeba ta celozrnná rýže škodlivá byla, je to empiricky potvrzené, podobně nošení novorozenců v klokankách (v příspěvku jsem hodila odkaz a níže ještě dodala, že česká pediatrická komora proti nim varuje), glutamáty a jiné látky jsou potvrzené jako škodlivé, te´d merčím výzkumy ohledně umělých sladidel )aspartamu) a zvýšeného výskytu Alzheimera, je VELKÁ šance, že se potvrdí přímá souvislost! Proč nevarovat? Když buchne jaderná elektrárna styl černobyl, taky to budu chtít vědět
Ale jinak pravda je, že se trendy otáčejí, proto neharaším s UM versus kojení atd. a snažím se držet vyzkoumaných věcí. Ale to je tak se vším, kdyby člověk nedal na nikoho, na žádné poznatky okolí, n akteré se musí spolehnout, na první křižovatce ho zajede auto nebo vyhyne velmi rychle jinak
Třeba moje mamka říká, že si máme vážit toho, že je zájem na zkoumání věcí kolem dětí, že dřív nevěděla skoro nic a empiricky právě pak zpětně narážela na svoje chyby a nadává, že se o tom nemluvilo