Mám tři týdny o porodu, podle nálezu prý klidně i tři hodiny. Tak oblečky a spol. jsem vyprala a vyžehlila asi před 14-ti dny. Jen do velikosti 62. Zabalila jsem kosmetiku a v tašce do porodnice mám dané pleny pro malouke zbytku se asi nedokopu, strašně se mi do toho nechce. Nemám připravené oblečky na cestu domů, prostě nemám nic. Ale včera jsem doma udělala vánoční výzdobučekám hnízdění, že mě to jako nabudí a budu lítat jak hadr na koštěti, no zatím jsem unavená, nic se mi nechce. Jo a u nás před chvilinkou začal padat sníh
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.