Milí členové rodinky,
vím, že tady tohle téma zde už bylo probráno, ale přesto mi to nedá a chci se s vámi poradit. Právě nám asi odchází naše milovaná boxerka. Má 13 let. Během 3 dnů se stav velmi zhoršil-nafouklo se jí bříško, nevyskočí už do postele...špatně dýchá. Navštívili jsme veterináře a ten nám řekl, že má v břiše vodu z nádorů a že jí není pomoci. Píchl ji a odsál vodu, ale řekl, že se to zase naplní a nemá cenu. Dokonce ji chtěl ihned uspat. Pro nás to byl samozřejmě šok z tak špatné diagnozy...a navíc jsme nebyli ani připraveni o ni tak hnedka narychlo přijit. Navíc...rodina se s ni ani nerozloučila. Tak ji tedy máme druhý den on návštěvy doktora doma. Šerinka jí, pije..chodí i čurat na zahradu..., ale už se špatně pohybuje a špatně dýchá, až na zvracení. Ta voda jí tlačí na orgány. Polehává na jejím místě jako vždy...nekňučí, neskučí..jen špatné dýchání. Já nevím, co dál...je opravdu čas zavolat lékaře a nechat ji odejít? Nebo ještě počkat, když jí, pije a vnímá, chodí? V noci jsme nespali celá rodina-všuchni kontrolujeme, jestli dýchá...Já už jsme vysílená a zlomená. Nevím, co dál. Máte někdo podobnou zkušenost? Co myslíte, máme jí nechat odejít...nechci ji jen připravit o dny..., které by třeba....Děkuji Jana