| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Za poslední dva či tři dny tady bylo pár témat, kdy se řeší vztahy dospělých se svými rodiči.. Je mi z toho úzko, jak se dospělí lidé mohou chovat takovým způsobem ke svým dospělým dětem. Hlava mi to nebere. Viz témata Hokkaid, Májy atd. a příspěvky ostatních. Kde se to v těch lidech bere? Neumím si představit říct svým dospělým dětem (zatím jsou tedy malé), že jsou neschopní, že to a to dělají špatně a měli by to dělat jinak... Ponižovat je, kritizovat.. Nechápu. Mí rodiče jsou v tomto naprosto zlatí, tolerantní. Nemluví nám dospělým dětem do života. Maximálně vyjádří slušně svůj názor, sdělí svou zkušenost, poradí, když je o to požádáme. Moje máma není dokonalá (kdo je, že?), chyby dělala, dělá, ale neumím si představit, že mi řekne, že jsem neschopná nebo něco podobného. Můj táta je citlivý člověk, nikdy by nic hnusného vůči svým dětem z pusy nepustil.. Ach jo. Jen takové zamyšlení. Zřejmě někteří jedinci nedozráli, nedospěli nebo si takto řeší nějaké své vnitřní křivdy.. ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.