Já tam objednávla před dvěma týdny. Objednávku jsem dělala v pátek kolem půlnoci, v úterý dorazily oba dva balíky. Ale asi tři věci nešly poslat do ČR, dvě firmy vůbec neposílají, u třetí věci bylo poštovné 20 euro, takže se věc nakonec nevyplatila. Jinak jsem s nákupem velmi spokojená. Nakupuji v Německu pravidelně, tentokrát ale z pohodlí domova. Poštovné taky nemají drahé. Když to třeba porovnám s Anglií, kde taky občas objednávám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.