Nečetla jsem diskusi, ale pro placení vš studia jsem. I jsem s tím během svého studia počítala, ale pak se vše odložilo na nekonečno. Ikdyž jsem pro částku, která nikoho nepoloží - 100.000 za studium bych si troufla splatit. Ještě taková myšlenka - dříve, když se lišilo zdanění podle výše příjmu ze mzdy, tak mi to nevadilo a vysvětlovala jsem si to právě tím, že studium vysokoškoláka stát něco stojí, tak to teď zaplatí na vyšších daních. Ale teď si myslím, že vyššími daněmi po celý život by vysokoškolák zaplatil stoje studium x-krát, tak jsem pro aby se zaplatilo studium přímo a daně měli všichni stejné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.